(D)rambajz – deep edition (22.11.2019)

Koncem listopadu proběhne ve vyškovském Bombastic Clubu drum and bassový mejdan, který bude laděný do pohodové až deepové atmosféry. Pozvání přijali hosté ze Slovenska, kteří si říkají RH+ a Doppelgänger a z domácích vystoupí AnTroyd, Buba a WoMec.

RH+ – MethLab SK

Pochází z rodiny hudebníků a ikdyž byl silně ovlivněn hip-hopem, tak na střední škole se začal více zajímat o elektronickou hudbu a to především drum and bass což zapříčinilo, že se postavil i za mixpult. Po roce dřiny a odříkání se přidává k Slovak Street Madness crew a společně pořádá drum and bass party Neuro Vision v Novém Mestě nad Váhom. Jeho úsílí se projevilo mnoha vítězstvími v contestech. Nejdůležitější vítězství bylo v contestu na Savage Tales Open Air 2014 a Trident festival 2016, jelikož od té doby si mohl zahrát po boku Current Value, Counterstrike, Disprove, Emperor, Hybris, Hypoxia, InsideInfo, Malux, Merikan, Prolix, Qo a dalších. Nedávno se připojil ke skupině residentních DJů v rámci MethLab recordings, kterou rád reprezentuje.

Doppelgänger – dnb.zone

Zakladatel projektu dnb.zone Doppelgänger je DJ, který se nespokojí s jedním stylem hraní. Subžánry bere na lehkou váhu a snaží se, aby každý jeho set byl jiný, rozmanitý a bavil publikum, které je před ním. V oblibě má temný, funkový zvuk a neutichající tempo doprovázeno surovými bicími. Za dva roky, které aktivně působí v Česku a na Slovensku si zahrál na jedné stage-i se jmény jako State of Mind, Chris.SU, T & Sugah, Bredren, Philth, Arkaik, Grey Code, Liveon a mnoho dalších.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *